با کنیتکس بیشتر آشنا شوید
رنگ کنیتکس چیست؟
آیا تاکنون دیوارهایی با طرح برجسته را مشاهده کردهاید؟ بافت این نوع دیوارها به گونهای است که با دست کشیدن روی سطح شما به راحتی میتوانید سطح برجسته آن را احساس کنید. این پوشش برجسته نوعی رنگ ساختمانی است که کنیتکس نام دارد. از رنگ کنیتکس برای پوشش دیوار و سقف در بسیاری از فضاها و حتی نمای ساختمان استفاده میشود.
معرفی انواع رنگ کنیتکس
رنگ کنیتکس از نظر نوع بافت و الیافی که دارد به سه دسته روغنی، پلاستیک و اکرولیک تقسیم میشود که هر کدام کاربردهای مخصوص به خودشان را دارند.
نگ کنیتکس روغنی:
حلال این نوع رنگ بنزین است. از این رو هنگامی که برای هر فضایی از ساختمان از این نوع رنگ استفاده میکنیم بایستی تا زمان خشک شدن نهایت مراقبت را از آن داشته باشیم تا دچار سانحه آتش سوزی نشود. رنگ کنیتکس روغنی کاملا ضد آب است و میتوان برای نمای خانه از آن استفاده کرد. طرح برجستهای که در این نوع رنگ وجود دارد جلوه نمای بیرونی خانه شما را چندین برابر زیباتر نشان میدهد و یک طرح بسیار خاص برای زیبا ساختن نمای ساختمان است.
رنگ کنیتکس پلاستیک:
برخلاف نوع روغنی این رنگ، مدل پلاستیک آن ضد آب نمیباشد از این رو برای نمای ساختمان توصیه نمیشود. حلال این رنگ آب است و از مزایای آن خشک شدن سریع آن است. این نوع رنگ را بیشتر برای فضاهای بستهای مانند لابی ساختمان و یا دیوارهای داخلی ساختمان استفاده میکنند که رطوبت کمتری در آنجا وجود دارد.
رنگ کنیتکس اکرولیک:
مدل رنگ اکرولیک ترکیبی از دو نوع روغنی و پلاستیک است. کاربرد رنگ کنیتکس اکرولیک نسبت به سایر رنگها بیشتر است زیرا حلال آن آب است و امکان خشک شدن آن بسیار سریع است. از طرفی قابل شست و شو است و شما میتوانید هم برای نمای خارجی ساختمان و هم برای پوشش دیوارهای داخلی استفاده کنید. همچنین شما میتوانید این رنگ را بر روی هر سطحی، چه سطح صاف و چه زبر، به آسانی اجرا کنید. رنگبندی متنوع و بافت برجسته این رنگ سبب شده تا فضای شما برجستهتر دیده شود و این موضوع میتواند برای فضاهایی که بسیار کوچک هستند و میخواهیم بزرگتر نشان دهیم بسیار کاربردی باشد.